Recenzja książki Profilaktyka w przestrzeni publicznej, tom pierwszy, pod redakcją Izabeli Bieńkowskiej, Ilony Fajfer–Kruczek, Małgorzaty Kitlińskiej-Król, Iwony Olszówki(Wydawnictwo Scriptum, Kraków 2013) - Warchał, Mateusz (Konteksty Pedagogiczne, 2014)
brak